W4L

Osiguranje kvalitete

U Birotehniku kvalitetu definiramo kao sposobnost da udovoljimo potrebama i očekivanjima naših kupaca. Proizvode izrađujemo sukladno svim propisima, dizajnerskim zahtjevima, kao i zahtjevima samog kupca. Uvijek osiguravamo kvalitetu koju naši kupci zahtijevaju i iza toga čvrsto stojimo. Našim kupcima uvijek dajemo na raspolaganje informacije o proizvodima i načinu njihove sigurne aplikacije. Oni ne predstavljaju opasnost ni za korisnike, niti za okoliš.

Proizvodnja u Birotehniku odvija se uz primjenu sustava upravljanja koji je uspostavljen, dokumentiran i održavan sukladno zahtjevima normi ISO 9001:2015; ISO 14001:2015 i OHSAS 18001:2007, te auditiran i certificiran od strane SGS Adriatica d.o.o., Sektora certifikacije i unapređenja poslovanja.

Sustav upravljanja kvalitetom

Sustav upravljanja

Poslovni uspjeh naše tvrtke počiva na ispunjavanju očekivanja i postizanju zadovoljstva naših kupaca, a u svrhu realizacije kvalitetnih proizvoda i usluga, uz brigu o zaštiti okoliša, očuvanju prirodnih resursa te sigurnosti na radu i zaštiti zdravlja naših zaposlenika.

Član međunarodnog udruženja

Kako bi naši proizvodi bili u skladu s najnovijim trendovima i tržišnim zahtjevima, društvo je član međunarodnog udruženja FINAT koje okuplja poslovne subjekte iz industrije samoljepljivih etiketa.

Potvrda za HD flexo

Ovaj certifikat dokaz je da naša tvrtka prihvaća novitete te ulaže u razvoj i time nastojimo svojim kupcima ponuditi najbolje.
Koristeći HD Flexo uvelike se razlikujemo od konkurencije i želimo Vam pomoći da na tržištu i Vaši krajnji kupci tu razliku prepoznaju.

 

Auditiran i certificiran

Certifikacija je obavljena od strane akreditiranog certifikacijskog tijela što je preduvjet za obavljanje naše djelatnosti, što jamči zainteresiranim stranama dodatno povjerenje u organizaciju.

Certificirani partner SATO printera

Pružamo široku paletu jednostavnih rješenja za tisak barkodova, RFID pisače, sustave za ručno označavanje, potrošni materijal, softver i rješenja za povezivanje, tako da se možete osloniti na nas kako bismo vam pružili pravo rješenje za Vaše poslovne potrebe.

Nudimo kvalitetne proizvode, najbolju uslugu i podršku u klasi kako bismo osigurali da SATO proizvodi rade na visokoj razini koju industrija očekuje od nas.

Kao SATO partner u kombinaciji sa našom djelatnosti, pružamo kompletnu uslugu.

Pošaljite nam upit
Nazovite nas +385 (49) 521 004