W4L

EU projekti

Projekt: Promocija proizvoda poduzeća Birotehnik kroz sudjelovanje na inozemnim sajmovima


Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog strukturnog i investicijskog fonda koji se provodi u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020

 

  

 

Kratki opis projekta

Tvrtka Birotehnik d.o.o. je potpisala s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta i Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava broj: KK.03.2.1.07.0013 za provedbu projekta „Promocija proizvoda poduzeća Birotehnik kroz sudjelovanje na inozemnim sajmovima“.

Projekt se odnosi na izradu plana strategije izvoza na tržište Njemačke, Italije i Slovenije, na analizu navedenih tržišta, izradu promotivnih materijala, nastup na međunarodnim sajmovima u Njemačkoj, Italiji i Sloveniji, provedbu vidljivosti projekta i administrativne savjetodavne aktivnosti. Kroz navedeni projekt poduzeće želi ojačati svoju inozemnu prodajnu mrežu. Poduzeće će na navedena tržišta ponuditi široki asortiman tiskanih proizvoda.

Birotehnik d.o.o. će svoje proizvode predstaviti na devet sajmova:

FachPack u Nurnbergu (2018. godine i ponovo 2019. godine) – sajam za grafiku, papir, ambalažu i tehnike tiska. Sajam posjećuje velik broj poduzetnika iz Njemačke, Italije i Slovenije.

ProWein u Dusseldorfu (2018. godine i ponovo 2019. godine) – sajam vezan uz sektore hrane, pića i vina. Navedeni sektori pripadaju u ciljane grane djelatnosti poduzeća. Sajam posjećuje velik broj poduzetnika iz Njemačke, Italije i Slovenije.

CosmoProf Bologna (2018. godine i ponovo 2019. godine) – sajam vezan za sektore kozmetike, parfema i kozmetičkih preparata za kosu. Navedeni sektori pripadaju u ciljane grane djelatnosti poduzeća. Sajam posjećuje velik broj poduzetnika iz Njemačke, Italije i Slovenije.

Vinitaly Verona (2018. godine i ponovo 2019. godine) – sajam vezan za sektore vina i vinokulture. Navedeni sektori pripadaju u ciljane grane djelatnosti poduzeća. Sajam posjećuje velik broj poduzetnika iz Njemačke, Italije i Slovenije.

Inpak Gornja Radgona (2018. godine) – sajam vezan pakiranje, ambalažu, tehnologiju pakiranja i logistiku. Sajam posjećuje velik broj poduzetnika iz Njemačke, Italije i Slovenije.

Opći cilj projekta je povećati konkurentnost poduzeća kroz jačanje prodajne mreže na inozemnim tržištima.

Očekivani rezultati projekta su rast prihoda od prodaje za 6% 2020. godine u odnosu na 2016. godinu, rast prihoda za 27% 2020 godine u odnosu na 2016. godinu, rast tržišne svijesti o proizvodima poduzeća na tržištu Njemačke, Italije i Slovenije.

Projekt se provodi od 01. rujna 2017. godine do 31. listopada 2019. godine.

 

Ukupna vrijednost projekta iznosi: 1.279.449,00 HRK

Iznos vlastitog učešća: 447.807,16 HRK

Iznos sufinanciranja sa strane Europske unije: 831.641,84 HRK

 

Za više informacija o projektu možete nas kontaktirati na: birotehnik@birotehnik.hr

Za više informacija o Europskim strukturnim i investicijskim fondovima posjetite www.strukturnifondovi.hr

Kakvu etiketu treba Vaš proizvod?

Ako niste sigurni kakva bi etiketa odgovarala Vašem proizvodu, saznajte putem našeg upitnika.

Pošaljite nam upit
Nazovite nas +385 (49) 521 004