W4L

O nama

Već više od pola stoljeća s vama, za vas.

Od početka poslovanja tiskare Birotehnik kontinuirano ulažemo u novu tehnologiju, edukaciju osoblja i izgradnju odnosa s našim partnerima. Neprekidno pratimo trendove i zahtjeve tržišta te unapređujemo procese. To nam daje jamstvo sigurnosti i uspjeha koji kroz poslovnu suradnju želimo prenijeti i na Vaše proizvode.

Naša misija

Biti partner kupcima
Kupci su naši najvažniji poslovni partneri te nam je cilj ispuniti njihove želje koje pokreću sve naše aktivnosti. Zadovoljni i uspješni kupci garancija su naše budućnosti.

Biti partner dobavljačima
Izgradnja dugotrajnih partnerskih odnosa sa našim dobavljačima proizlazi iz naše misije i predanosti kvaliteti te zajedno gradimo i nadopunjujemo poslovanje.

Voditi brigu o zaštiti okoliša
Nastojimo kontinuirano podizati kvalitetu naših proizvoda i usluga poslujući društveno odgovorno te imajući u vidu zaštitu okoliša tijekom svih procesa proizvodnje.

Osigurati kvalitetno poslovanje
Visoka stručnost i organizacija naših zaposlenika naša je najvrijednija imovina. Podupiremo ih i motiviramo u cilju postizanja optimalne brige o našim kupcima i proizvodima.

Neprekidno provoditi ciljano podizanje kvalitete procesa
Kontinuirano podižemo kvalitetu svih naših proizvoda i usluga te kroz sve poslovne procese nastojimo paziti da su zahtjevi kupca zadovoljeni.

Promovirati najsuvremenije tehnologije
U kontinuiranom zadovoljavanju potreba tržišta za novim proizvodima vidimo naš izazov i motivaciju. U tom kontekstu naglasak je na optimalizaciji odnosa cijene i izvedbe. 

 

Pošaljite nam upit
Nazovite nas +385 (49) 521 004