W4L

Aktualno

12.02.2018

Primjer dobre prakse

Direktor tvrtke Birotehnik d.o.o gospodin Mario Fiket  i ravnateljica Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok gospođa Božica Šarić potpisali su ugovor o suradnji prema kojem se definira i usustavljuje mogućnost realizacije praktične  nastave za učenike;  stipendiranje učenika škole; donacija u cilju potpore djelatnosti te  suradnja u prezentaciji grafičke djelatnosti.

U svojoj praksi poslovanja Birotehnik d.o.o. stipendirat će učenike tijekom njihovog obrazovanja i osigurati im posao po završetku školovanja. Izraziti  interes i motiviranost na praktičnoj nastavi pokazao je učenik Danijel Burić ( 2. razred grafičara), tako da su  7. 2. 2018.  direktor Birotehnik-a,  roditelji te učenik potpisali  ugovor o stipendiji,  a tvrtka se obvezala osigurati učeniku radno mjesto nakon školovanja.

Upravo s tiskarom Birotehnik d.o.o. iz Oroslavja,  Škola ostvaruje suradnju duži niz godina koja omogućava učenicima izvođenje praktične nastave tijekom školske godine te ljetnih praznika. Učenici koji  obavljaju praksu u Birotehnik-u, najčešće  nakon školovanja imaju i  osigurano  radno mjesto u toj tiskari .

Reforma strukovnog obrazovanja jedan je od prioriteta koje je ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak istaknula za svoj mandat. Razvoj strukovnih škola i obrazovnih programa kroz poboljšanje prostornih, materijalnih i kadrovskih uvjeta naglašava i mogućnost realizacije učenja temeljenog na radu, a u skladu s potrebama tržišta rada na lokalnoj  i regionalnoj razini. Samo tako  stvorit će se uvjeti za jačanje kvalitetnog strukovnog obrazovanja, a  time i učeničkih izlazećih kompetencija potrebnih za tržište rada.

Na tragu toga, Škola je iskoristila postojeće gospodarske mogućnosti kako bi ojačala svoje strukovne programe u sektoru GRAFIČKE TEHNOLOGIJE i to za  grafičare pripreme, dorade, tiska, i grafičke tehničare. Jasnije je definirala potrebe i uspostavila  suradnju između obrazovanja i realnog sektora. Kako bi  podigla svoje  razvojne kapacitete i promovirala zanimanja u tom sektoru, Škola je ostvarila  kvalitetnu  suradnju s lokalnim partnerstvima. Svi se slažu da u gospodarstvu i u obrazovnom sustavu trebaju izvjesne promjene, a da su one moguće dokazuje i ovaj primjer društveno odgovornog poslovanja menadžmenta.

Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok

10.04.2020

Covid-19

18.03.2019

Birotehnik na sajmu Enolitech, 7. – 10. 04. 2019. u Veroni

Međunarodni sajam vina i maslinovog ulja.

01.11.2018

NO SHAVE NOVEMBER ponovno kreće!

 

Popijte TBF Barbu i time podržite ovu humanitarnu akciju!

01.09.2018

Birotehnik na sajmu BrauBeviale, 13.–15.11.2018. Nürnberg

BrauBeviale - sajam proizvoda industrije pića

01.08.2018

Birotehnik na sajmu FachPack, 25. – 27. 09. 2018. Nürnberg

FachPack, sajam za pakiranje, preradu i tehnologiju

02.07.2018

Birotehnik na sajmu Inpak, 25. – 30. 08. 2018. Gornja Radgona

Inpak, 21. Međunarodni sajam ambalaže, tehnika pakiranja i logistike

02.02.2018

Dodjela bespovratnih sredstava

Potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić potpisala je na okruglom stolu pod nazivom “EU fondovi i izvoz” ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava za 23 poduzeća iz Hrvatske, među kojima je i Birotehnik d.o.o..

30.11.2017

Suradnja Bomarka i Birotehnika

 

Bomark i Birotehnik dogovorili su zajedničku suradnju u sklopu koje je proizvodnja fleksibilne ambalaže Bomark grupe preseljena u proizvodni pogon Birotehnik-a. Također je dogovorena proširena suradnja u distribuciji proizvoda Birotehnik-a koji će sada biti dostupni kroz distributivnu mrežu Bomark grupe u Hrvatskoj, ali i regiji. 

 

web4labels

09.10.2017

Web4Labels

Web4Labels online web aplikacija omogućuje našim klijentima jednostavnu kontrolu i upravljanje kompletnim procesom, od narudžbe do isporuke tiskanih proizvoda - etiketa i fleksibilne ambalaže.

03.04.2017

SATO partnerstvo

Ponosni smo objaviti da je Birotehnik postao certificirani partner za prodaju SATO proizvoda.

U kombinaciji sa SATO partnerom s više od 70 godina stručnosti u rješenjima za sljedivost, logistiku i opskrbni lanac, možemo pružiti kompletnu uslugu.

 

Esko flexo certifikat

06.01.2017

HD Flexo - naš novi certifikat

S ponosom objavljujemo da je Birotehnik primio Eskovu potvrdu za HD Flexo. HD Flexo je nova tehnologija koja se koristi u fleksotisku.

Pošaljite nam upit
Nazovite nas +385 (49) 284 326