W4L

Aktualno

11 / 2017

Suradnja Bomarka i Birotehnika

 

Bomark i Birotehnik dogovorili su zajedničku suradnju u sklopu koje je proizvodnja fleksibilne ambalaže Bomark grupe preseljena u proizvodni pogon Birotehnik-a. Također je dogovorena proširena suradnja u distribuciji proizvoda Birotehnik-a koji će sada biti dostupni kroz distributivnu mrežu Bomark grupe u Hrvatskoj, ali i regiji. 

 

Bomark grupa je najveći hrvatski distributer i proizvođač ambalažnih proizvoda te jedan od lidera u proizvodnji stretch folije u jugoistočnoj Europi, dok je Birotehnik vodeći hrvatski proizvođač samoljepljivih etiketa. Oba poduzeća od dogovorene suradnje očekuju ostvarenje sinergijskih učinaka koji će povećati efikasnost, konkurentnost i kvalitetu te time osigurati jačanje tržišne pozicije.

http://www.bomark.hr/

web4labels

Web4Labels

Web4Labels online web aplikacija omogućuje našim klijentima jednostavnu kontrolu i upravljanje kompletnim procesom, od narudžbe do isporuke tiskanih proizvoda - etiketa i fleksibilne ambalaže.

SATO partnerstvo

Ponosni smo objaviti da je Birotehnik postao certificirani partner za prodaju SATO proizvoda.

U kombinaciji sa SATO partnerom s više od 70 godina stručnosti u rješenjima za sljedivost, logistiku i opskrbni lanac, možemo pružiti kompletnu uslugu.

 

HD Flexo - naš novi certifikat

S ponosom objavljujemo da je Birotehnik primio Eskovu potvrdu za HD Flexo. HD Flexo je nova tehnologija koja se koristi u fleksotisku.

Pošaljite nam upit
Nazovite nas +385 (49) 284 326